Infiintata in 1997, Pravalia de Curatenie este unul din primele magazine cu specific in domeniul curateniei din Roman. Compania a fost infiintata de sotii Nagit, doi oameni cu experienta in antreprenoriat si cu dorinta continua de dezvoltare. Un loc special, unde gasesti produse profesionale de curatenie si igiena pentru casa, masina, institutii publice, ingrijire personala si spatii comerciale.

Pravalia noastra, un spatiu aparte ce emana miresme diferite, este locul in care gasesti solutii pentru orice pata dificila, igienizare corespunzatoare si curatenie corecta cu un raport calitate-pret imbatabil!

Ne mandrim cu o serie de colaborari pe termen lung cu produse de top sub branduri puternice si anume, Bozo, Misavan, Asevi, Sano, Efekt si ClearVision. Livram produse de calitate superioara, indispensabile in viata de zi cu zi, eficiente si potrivite oricarui material sau suprafata.

Avand o echipa puternica in spate, promitem solutia ideala oricarei povesti cu pete si nu numai!

Bucura-te de avantajele folosirii unor produse premium prin intermediul Pravaliei de Curatenie, ajutorul tau real in orice problema!

Ai o situatie careia nu ii poti face fata cu produse traditionale? Echipa noastra iti poate oferi solutia!
Povesteste-ne ce ai nevoie! Apeleaza cu incredere la 0744911939!